Onze werkwijze (ook tijdens deze COVID-19 periode)

Wij waarderen het als er duidelijke afspraken gemaakt worden over het eindresultaat.
Niet alleen kunnen wij dan een betere offerte op maat maken, het maken van de foto’s zal ook sneller gaan. Dus graag een duidelijke beschrijving van het gewenste resultaat en een paar voorbeeldfoto’s. Mochten die er niet zijn dan dragen wij suggesties aan om zo een duidelijk beeld te krijgen van het eindresultaat voor dat wij gaan fotograferen.

Hetzelfde geldt voorde eindbewerking van de foto’s.¬† Als we van te voren weten wat de bedoeling is kunnen we daar met fotograferen rekening mee houden.

Levering:

Het is mogelijk om kleine artikelen en kleine hoeveelheden per post te laten bezorgen, deze kunnen ook per post geretourneerd worden.

Grotere producten en hoeveelheden kunnen zonder fysiek contact geleverd worden. Alles kan in een tussen ruimte neergezet worden op 1,5 meter afstand.

VOVID:
Onder bepaalde omstandigheden kan er ook op lokatie gefotografeerd worden. Dit moeten we per geval bekijken.

Sommige van onze clienten:

Panasonic Nederland, Bijenkorf, Eigen Fabrikaat,Netflix Germany, Albert Heijn, Faktor 3, C2B, ANWB, Flirt Creativity, ICS International Card Services B.V., ABN/AMRO, Killerwork, Stichting CPNB, Kinderboekenweek, VLVT, Mrs Highbrow, Moco Museum, Concert Gebouw, Okimono T-Shirts, BAUT Restuarant, DPG Media, Swapfiets, Lightspeed, Kantar, Sandvik¬† …